Linda Mayers

Lost 80 Pounds and 4 Sizes

Reklaami ja disaini alal töötan alates 1995. aastast, alates 2002. aastast Dreamersi juhina. Selle aja jooksul on mu klientide hulgas olnud väga erineva suuruse ja eri valdkondade ettevõtteid nii Eestist kui välismaalt. Paljud kliendisuhted on kujunenud lausa aastakümne pikkuseks. Loe lähemalt, miks.

Magistrikraadi sain Tallinna Tehnikaülikoolist ärikorralduse erialal, spetsialiseerudes turundusele ja välismajandusele. Doktoritööd asusin kirjutama pangateenuse turundusest. Loodan selle käesoleval sajandil valmis saadaJ

Turunduse kõrval on minu teiseks huviks ja erialaks roheteemad: kestlik areng, ringmajandus ja vastutustundlik ettevõtlus.

Igapäevaselt juhin agentuuri Dreamers ja vajadusel selle projekte, loon kommunikatsioonistrateegiad ja viin neid ellu. Kuid kirjutan ka tekste ja olen reklaamikampaaniate loovjuhiks. Samuti koostan analüüse, näiteks roheteemadel. Olen ka laiemate projektipõhiste meeskondade liige erinevate suurte ettevõtmiste ja kampaaniate kontekstis. Võin juhtida kommunikatsiooniteenuse ostmist ettevõtte või organisatsiooni poolel, valmistades ette lähteülesandeid ja turundusplaane, valides partnereid ja jälgides töö elluviimist. Loe lähemalt, mida on minu hinnangul vaja kommunikatsiooniprojektide edukaks läbiviimiseks.

Comment 1

  1. Nikola Tesla
    01/09/2015

    Etiam pellentesque mauris ut lectus. Nunc tellus ante, mattis eget, gravida vitae, ultricies ac, leo. Integer leo pede, ornare a, lacinia eu, vulputate vel.

Write a comment